Opas taimituhoista tarhalla ja metsässä - Poteri, Marja (Metsäntutkimuslaitos, 1999)
Selostus julkaisusta: Poteri, M. (toim.) 1999. Taimituho-opas. Metsäntutkimuslaitoksen tiedonantoja 737. 128 s. ISBN 951-40-1686-6.
Uusia kirjoja