Katemuovilla katetta mustaherukan tuotantoon - Kajalo, Markku; Hoppula, Kati; Hoppula, Kalle (Maaseudun tulevaisuus, 2012)
Siirtyminen perinteisestä avomaaviljelystä muovikateviljelyyn paransi huomattavasti mustaherukan satotasoa ja viljelyn kannattavuutta Sotkamossa ja Ruukissa
Keywords: Pu; Ka; marjat; marjanviljely; viljelyalustat; viljelymenetelmät; herukat