Käpytuholaisten torjunnassa etsitään apua siemenviljelyksille soveltuvista feromoniansoista - Poteri, Marja (Metsäntutkimuslaitos, 2011)
Selostus opinnäytteestä: Heinonen, Eveliina. 2010. Feromoniansat kuusenkäpykoisan (Dioryctria abietella Denn. & Schiff.) ja kuusenkäpykääriäisen (Cydia strobilella L.) kannanseurannassa kuusen siemenviljelyksillä. Metsäympäristön hoidon ja suojelun Pro gradu -työ. Itä-Suomen yliopisto, Luonnontieteiden ja metsätieteiden tiedekunta. 51 s.
Julkaisusatoa
Keywords: käpytuholaiset; tuhojen torjunta