Apilan kylvön jaksottamisesta tuloksia - Nykänen, Arja; Jauhiainen, Lauri; Nykänen-Kurki, Päivi; Avikainen, Hanna; Leinonen, Petri (Maaseudun Tulevaisuus, 2004)
Apilan siemenen pintakylvö ei vaikuta hyvin kasvavien nurmien apilapitoisuuteen. Se ei myöskään lisää niiden satoa. Sen sijaan nurmen perustamisvaiheessa käytetyllä siemenmäärällä on suuri vaikutus satoon ja apilapitoisuuteen.
Keywords: Ka; puna-apila; apilat; nurmipalkokasvit; kylvö; tuotanto; lajikkeet; nurmirehut; luonnonmukainen maataloustuotanto; typensidonta; biologinen typensidonta; lannoitus; lajikekokeet; lehmät; ruokinta; maito; typpi