Suomalaisten kotitalouksien luonnonsienten poiminta vuosina 1997–1999 ja 2011 - Turtiainen, Marjut; Saastamoinen, Olli; Kangas, Kari; Vaara, Matti (Metsäntutkimuslaitos, 2012)
Seloste artikkelista: Turtiainen, M., Saastamoinen, O., Kangas, K. & Vaara, M. 2012. Picking of wild edible mushrooms in Finland in 1997–1999 and 2011. Silva Fennica 46(4): 569–581.
Tutkimusseloste