Istutusstressi näkyy männyntaimien puolustusaineiden tuotannossa - Poteri, Marja (Metsäntutkimuslaitos, 1999)
Selostus artikkelista: Leena Sallas, Martti Vuorinen, Pirjo Kainulainen and Jarmo K. Holopainen. 1999. Effects of planting on concentrations of terpenes, resin acids and total phenolics in Pinus sylvestris seedlings. Scandinavian Journal of Forest Research 14:218–226.
Julkaisusatoa