Kuminan ja ohran yhteiselo onnistuu - Keskitalo, Marjo (Maaseudun tulevaisuus, 2012)
Kuminan kylväminen aikaisin tuleentuvan ohran sekaan tuo uusia mahdollisuuksia kasvintuotantoon.
Keywords: Ka; kumina; ohra; pellava; suojakasvit