Epätasaisen metsikön käsittelyohjelman optimointi - Pukkala, Timo; Miina, Jari (Metsäntutkimuslaitos, 2006)
Seloste artikkelista: Pukkala, T. & Miina, J. 2005. Optimising the management of a heterogeneous stand. Silva Fennica 39(4): 525–538.
Tutkimusseloste
Keywords: epätasapainoinen metsikkö; metsikön käsittelyohjelma; optimointi