Hedelmäpuut sopivat myös viherrakentamiseen - Aaltonen, Marja (Maaseudun Tulevaisuus, 2003)
Puutarhan luumut ja kirsikat sekä päärynät mahtuvat pienellekin kaupunkitontille. Ne ovat kauniita pikkupuita sekä keväällä kukkiessaan että syksyllä ruskan sävyissään. Myös sato on maukasta. Luumut tuottivat viime syksynä varsin kohtuullisia satoja, keskimäärin noin 8 kg puuta kohden MTT:n Hämeen tutkimusasemalla Pälkäneellä.
Keywords: Pu; hedelmät; luumu; päärynä; kirsikat; lajikkeet; vertailu; lajikekokeet; viljelymenetelmät; sato; laatu; maatiaislajikkeet