Hevostaloutta ympäristöä kunnioittaen - Virtanen, Hanna; Pesonen, Inkeri (Maaseudun tulevaisuus, 2008)
Hevostalouden vahva kasvu Suomessa luo uutta nostetta maaseutualueille. Se lisää myös rehun, erikoisammattien ja oheispalveluiden kysyntää. Kasvu kuitenkin koettelee paikoin naapurisopua ja jossakin määrin lähiympäristön tilaa. EquineLife-hankkeessa ratkottiin näitä haasteita.
Keywords: Ys; Ko; hevostalous; ympäristö; ympäristönsuojelu; hevonen; tallit; eläinsuojat; katteet; hake; ravinteet