Käykö katteeksi? Muovin vaihtoehtoja luomumansikalla - Kivijärvi, Pirjo; Tillanen, Anne; Prokkola, Soile; Luoma, Sirkka; Parikka, Päivi; Tuovinen, Tuomo (Maaseudun Tulevaisuus, 2002)
MTT:ssä tutkitaan perinteisen mansikkamuovin rinnalla orgaanisia maanpinnan katteita. Tutkimushankkeessa selvitetään, miten erilaiset katteet toimivat ja millaisia eroja niissä on. Lisäksi tutkitaan, miten katteet vaikuttavat sadon säilymiseen, marjojen mikrobiologiseen laatuun ja mansikkapunkkiin.
Keywords: Pu; Ka; luonnonmukainen maataloustuotanto; mansikat; katteet; eloperäiset katteet; olki; tattari; kuori; hake; kasvinsuojelu; sato; laatu