Yksi- ja kaksi-naapuriston käyttö heuristisessa spatiaalisessa optimoinnissa - Heinonen, Tero; Pukkala, Timo (Metsäntutkimuslaitos, 2004)
Seloste artikkelista: Heinonen, T. & Pukkala, T. 2004. A comparison of one- and two-compartment neighbourhoods in heuristic search with spatial forest management goals. Silva Fennica 38(3): 319–332.
Tutkimusseloste