Metsänkasvatuskelpoisuus ojitusalueilla - Päivänen, Juhani (Metsäntutkimuslaitos, 2009)
Kirja: Hyvän metsänhoidon suositukset turvemaille. Kirj. Matti Ruotsalainen. Julkaisija: Metsätalouden kehittämiskeskus Tapio. Kustantaja: Metsäkustannus Oy. Helsinki 2007. 50 s. ISBN 978-952-5694-16-1
Kirja-arvostelu