Luonto ja eläimet lääkitsevät läsnäolollaan - Yli-Viikari, Anja (Maaseudun tulevaisuus, 2011)
Luonto, eläimet ja maatilaympäristö tarjoavat monia mahdollisuuksia sosiaali- ja terveydenhuollon palveluihin. Suomessa on jo alan edelläkävijöitä, mutta kokonaisuutena vihreän hoivan tarjonta on meillä vielä vähäistä.
Keywords: Ys; luonto; eläimet; maatalous; liitännäiselinkeinot; ancillary enterprises; agriculture; rehabilitation; animal assisted therapy; nature; animals; eläinavusteinen terapia; kuntoutus