Tuomikirvaennuste vuodelle 2002 - Markkula, Irmeli (Maaseudun Tulevaisuus, 2002)
Kotimainen tuomikirvakanta on selvästi lisääntynyt. Kirvojen talvimunien määrissä on kuitenkin huomattavia vaihteluita reippaasti torjuntakynnykset ylittävistä määristä lähes nollatasoisiin, joten yhtenäistä kirvahälytystä ei tässä vaiheessa voi antaa. Lohkokohtainen tarkkailu alkukesällä on erityisen tärkeää.
Keywords: Ta; Ka; tuomikirva; ennuste; tuhoeläimet; kirvat; torjunta