Ilmastonmuutokseen varautuminen kannattaa - Himanen, Sari; Rimhanen, Karoliina (Maaseudun tulevaisuus, 2011)
Tutkimustietoa ilmastonmuutoksesta löytyy runsaasti, mutta vain pieni osa tiedosta tuntuu maatalousyrittäjien mielestä tärkeältä käytännön tasolla. Yrittäjien painiessa kannattavuusongelmien kanssa ilmastonmuutos jää helposti kaukaiseksi, ja harva uskoo sen aiheuttavan muutoksia lähivuosien toimintaan.
Keywords: Ma; Ys; ilmastonmuutokset; maanviljely; maanviljelijät; kannattavuus; maatalousyrittäjät; ennakointi; varautuminen; climatic change; agriculture