Perustamislannoitus tärkeää ruokohelvelle - Hoppula, Kalle; Virkkunen, Elina; Järvelin, Vesa; Kemppainen, Jukka; Reinikainen, Olli; Kauppila, Raimo (Maaseudun tulevaisuus, 2008)
Hyvä perustamislannoitus ja pellon kalkitus antavat potkua ruokohelven kasvulle. Hyvässä pellossa ruokohelpi ei kuitenkaan ole vaatelias lannoituksen suhteen.
Keywords: Ko; ruokohelpi; lannoitus; kalkitus; viljely; kannattavuus