Luomuviljan sato hyötyy lietelannoituksesta - Schäfer, Winfried; Pihala, Marjo (Maaseudun Tulevaisuus, 2000)
Viljoista ruis ja kaura soveltuvat parhaiten luomuviljelyyn. Sen sijaan ohra ja vehnä ovat vaateliaita maan kasvukunnon suhteen ja tarvitsevat runsaasti ravinteita. Tutkimuksessa on selvitetty, parantavatko lietelanta tai viherkate luomuviljan typpilannoitusta.
Nimekkeen selvennys: Yield of organically grown cereals benefits from slurry.
Keywords: Ka; luomuvilja; ruis; kaura; luonnonmukainen viljely; luonnonmukainen maataloustuotanto; lietelanta; lannoitus