Miten Agenda 2000 vaikuttaa viljan viljelyn kannattavuuteen? - Laine, Antti (Maaseudun Tulevaisuus, 2000)
Euroopan unionin maatalouspolitiikan muutos astui voimaan alkaneella satokaudella ja se jatkuu vuoteen 2006. Unionin uusi maatalouspolitiikka pohjautuu Agenda 2000 -esityksen pohjalta syntyneeseen kompromissiin. Se vaikuttaa mm. viljan viljelyn kannattavuuteen.
Keywords: Ma; Agenda; maatalouspolitiikka; viljely; kannattavuus