Juha Nepposella takana 8 vuotta suorakylvöä - (:unkn) unknown (Maaseudun tulevaisuus, 2008)
Alastarolainen viljanviljelijä Juha Nepponen on kylvänyt peltonsa viimeksi kuluneet kahdeksan vuotta muokkaamatta eikä paluuta kyntöön ja kultivointiin tilalla edes harkita. Tulokset ovat olleet sen verran hyviä, isäntä toteaa.
Keywords: Ka; suorakylvö; kevennetty maanmuokkaus; kylvö; viljelymenetelmät; muokkaus; maan muokkaus; maaperä