Euroopan rahakriisi voi tunkeutua myös maatalouteen - Pietola, Kyösti; Myyrä, Sami (Maaseudun tulevaisuus, 2011)
Jos Euroopan rahoituskriisi rapauttaa pankkien välistä luottamusta ja rahan liike hidastuu, ongelmat alkavat tunkeutua väistämättä myös maatalouteen ja ruoan tuotantoon. Kriisin leviäminen Ranskaan olisi kohtalokasta.
Keywords: Ma; Eurooppa; Suomi; Euroalue; rahoitusmarkkinat; maatalous; maatalousyrittäjät; velat; maanhinta; hintakehitys; agriculture; agricultural economics; financial situation; taloudelliset kriisit; finanssikriisit