Luomuvasikat kasvavat hyvin laitumella - Kiljala, Janne; Huuskonen, Arto (Maaseudun Tulevaisuus, 2004)
Ayrhiresonnivasikat kasvoivat paremmin laitumella kuin pihatossa olleet vasikat. Laiduntavilla eläimillä kasvu oli keskimäärin 1 235 g päivässä. Pihatossa vasikat kasvoivat 1 155 g päivässä. Laitumelle tarjotun väkirehun määrä ei vaikuttanut vasikoiden kasvuun.
Keywords: Ko; luonnonmukainen maataloustuotanto; vasikat; ruokinta; laitumet; pihatot; ulkokasvatus; rehut