Kiintiöiden poisto vähentäisi Suomen maidontuotantoa - (:unkn) unknown (Maaseudun tulevaisuus, 2007)
Maitotuotteiden hinnat ovat viime kuukausina nousseet nopeasti maailmanmarkkinoilla ja EU:ssa. Samalla myös rehukustannukset ovat kasvaneet kymmeniä prosentteja. Monet eurooppalaiset maitoalan toimijat ovat entistä voimakkaammin vaatineet maitokiintiöiden poistamista tai tuotantomahdollisuuksien lisäämistä välittömästi. Kiintiöiden katsotaan heikentävän merkittävästi EU:n maitosektorin tehokkuutta ja kilpailukykyä.
Keywords: Ma; Re; maitotalous; maidontuotanto; tuotantokiintiöt; Euroopan unioni; maito; juusto