Harmaahometta pidettävä silmällä taimikasvatuksen alkuvaiheista lähtien - Poteri, Marja (Metsäntutkimuslaitos, 2004)
Selostus julkaisusta: Petäistö, Raija-Liisa, Heiskanen, Juha ja Pulkkinen, Annamari. 2004. Susceptibility of Norway spruce seedlings to grey mold in the greenhouse during the first growing season. Scandinavian Journal of Forest Research 19: 30-37.
Julkaisusatoa