Broilereiden hyvinvointia koskeva lainsäädäntö muuttuu - Valaja, Jarmo (Maaseudun tulevaisuus, 2008)
Lihantuotantoa varten pidettävien kanojen suojelua koskevat vähimmäisvaatimukset astuvat voimaan Euroopan unionissa kesällä 2010. Broilerien hyvinvointidirektiivissä asetetaan tavoitteita lintujen kasvatustiheydelle ja -olosuhteille, kuolleisuudelle sekä tuottajien koulutukselle.
Keywords: Ko; Ma; broilerit; eläinten hyvinvointi; siipikarja; kasvatus; tiheys; EU; kuolleisuus