Nurmet ovat samoilla lohkoilla lähes vuodesta toiseen - Niemeläinen, Oiva; Jauhiainen, Lauri; Keskitalo, Marjo (Maaseudun tulevaisuus, 2012)
Noin 42 prosenttia Suomen maatalousmaasta on nurmipeitteistä, ja nurmea on peltoalasta yli 950 000 hehtaaria. Nurmen tehokas hyödyntäminen viljelykierrossa voisi helpottaa esimerkiksi syysviljan perustamista Etelä-Suomessa.
Keywords: Ka; nurmet; nurmikasvit; esikasvit; viljelykierto