Outranking-menetelmät työkaluina strategisessa luonnonvarasuunnittelussa - Kangas, Annika; Kangas, Jyrki; Pykäläinen, Jouni (Metsäntutkimuslaitos, 2001)
Seloste artikkelista: Kangas, A., Kangas, J. & Pykäläinen, J. 2001. Outranking methods as tools in strategic natural resources planning. Silva Fennica 35(2): 215–227.
Tutkimusseloste
Keywords: luonnonvarat; metsäsuunnittelu; strateginen suunnittelu