Kuminapelloilta löytyi yllättävän paljon uutta tuholaista - Huusela-Veistola, Erja (Maaseudun tulevaisuus, 2012)
Kuminan tilakartoitukset aloitettiin täydessä laajuudessaan viime kesänä, jolloin kartoitettiin 102 kuminalohkon kunto. Silmiinpistävin huomio oli uuden kasvintuhoojan, kuminanrengaspunkin aiheuttamien vioitusten yleisyys ja runsaus.
Keywords: Ta; Ka; kumina; punkit; tuhoeläimet; kasvinsuojelu; kasvitaudit; rikkakasvit; kuminakoi; kuminanrengaspunkki; pahkahome