Lintupajun pintavaluntakentän kunnostus - Seppänen, Ari (Hämeen ammattikorkeakoulu, 2012)
Jokioisten kasvintuotannon tutkimuksen (KTL) toimesta sain tehtäväksi selvittää Lintupajun pintavaluntakentän kunnostusta vaativat kohteet. Tämän työn tarkoitus on listata nuo kohteet ja tehdä tarvittavat korjaukset. Selvitystyö tapahtui pääasiassa kenttäkäyntien avulla. Kunnostusehdotuksia kentälle ja sen ympäristöön löytyi useita ja kunnostusyöt aloitetaan vuoden 2012 aikana. Lintupajun pintavaluntakenttä on pitkäaikaiskenttä, joka on perustettu 90-luvun alussa. Suomessa näin vanhoja tutkimuskenttiä on erittäin vähän ja siksi on tärkeää pitää näistä arvokkaista alueista hyvää huolta.
Mestariluokka -täydennyskoulutuksen kehitystyö
Keywords: Kasvintuotanto, kasvinviljely, maaperä; pintavalunta; kenttäkokeet; kunnostus