Luopumistuki turvaa sukupolvenvaihdoksen - Väre, Minna (Maaseudun Tulevaisuus, 2007)
Viljelijöiden luopumistukijärjestelmät ovat ensiarvoisen tärkeitä perheviljelmien säilyttämiseksi Suomessa. Järjestelmät mahdollistavat oikein ajoitetun sukupolvenvaihdoksen ja ylläpitävät maatalouden työpaikkoja.
Keywords: Ma; tuet; maatalous; kannattavuus; sukupolvenvaihdos; rakennemuutos; maanviljelijät