Mustikan ja puolukan satojen ja talteenottoasteiden vaihtelu Suomessa - Turtiainen, Marjut; Salo, Kauko; Saastamoinen, Olli (Metsäntutkimuslaitos, 2011)
Seloste artikkelista: Turtiainen, M., Salo, K. & Saastamoinen, O. 2011. Variations of yield and utilisation of bilberries (Vaccinium myrtillus L.) and cowberries (V. vitis-idaea L.) in Finland. Silva Fennica 45(2): 237–251.
Tutkimusseloste
Keywords: mustikka; puolukka; sato; talteenottoaste