Kvinoa menestyy yllättävästi Etelä-Suomessa - Keskitalo, Marjo (Maaseudun tulevaisuus, 2011)
fSuomessa viljellyn kvinoan ravitsemuksellinen laatu yltää muiden maiden tasolle, mutta kasvukauden piteneminen toisi satoon lisäkiloja. Kvinoan poikkeavien ominaisuuksien ansiosta viljelyä viritellään eri puolilla maailmaa.
Keywords: Ka; Erikoiskasvit; peltokasvit; ravintokasvit; gluteeniton ruokavalio