Kuminasta kaksi satoa pienellä kylvösiemenmäärällä - Keskitalo, Marjo (Maaseudun Tulevaisuus, 2006)
Kuminan viljely yleistyy Suomessa edelleen. Satoa tästä erikoiskasvista saadaan parhaiten, kun taimilla on riittävästi tilaa pellolla. MTT:n kokeissa suurimmat kuminsadot tuotettiin pienimmällä siemenmäärällä.
Keywords: Ka; erikoiskasvit; kumina; viljely; siemen; sato; kylvömäärä; kylvötiheys; riviväli; taimet