Sian rotu ja ruokinta tekevät kinkun - Siljander-Rasi, Hilkka (Maaseudun Tulevaisuus, 2004)
Sikojen kolmi- ja neliroturisteytysohjelmat ovat muualla jo arkipäivää, ja yleistymässä meilläkin nopeasti. Ohjelmilla haetaan tehokkuutta porsastuotantoon ja parannusta lihan laatuun.
Keywords: Ko; sika; maatiaisrodut; lihasika; emakot; karjut; sikarodut; rodut; risteytys; jalostusmenetelmät; ruokinta; sianliha; laatu; kuluttaja