Pintakasvillisuuden torjunta varmistaa hyvän pellonmetsitystuloksen - Hytönen, Jyrki; Jylhä, Paula (Metsäntutkimuslaitos, 2008)
Artikkeli: Jyrki Hytönen ja Paula Jylhä. 2008. Fifteen-year response of weed control intensity and seedling type on Norway spruce survival and growth on arable land. Silva Fennica 42(3): 355–368.
Keywords: pellonmetsitys; pintakasvillisuuden torjunta