Fosforin pidättyminen metsämaahan ja metsätalouden suojavyöhykkeiden toimivuus - Väänänen, Riitta (Metsäntutkimuslaitos, 2008)
Seloste väitöskirjasta: Väänänen, R. 2008. Phosphorus retention in forest soils and the functioning of buffer zones used in forestry. Dissertationes Forestales 60.
Väitöskirjaseloste