Ei pelkkää ruisvehnää lihasian rehuseokseen - Alaviuhkola, Timo (Lihateollisuuden Tutkimuskeskus, 1998)
Ruisvehnä kasvattaa lihasikoja parhaiten, kun sen osuus rehusta on 50-75 prosenttia. Lajikkeiden välillä on selviä ja osin vielä selittämättömiä eroja. Sikojen ruhon lihakkuus huononi suoraviivaisesti ruisvehnän osuuden kasvaessa seoksessa.
Keywords: Ko; lihasika; sika; rehut; ruokinta; ruisvehnä; Triticale