Kivennäismaiden metsien kasvupaikkatyyppien tunnistaminen - Hotanen, Juha-Pekka; Hamunen, Heikki; Hämäläinen, Lauri; Merilä, Päivi (Luonnonvarakeskus (Luke), 2022)
Video esittelee kivennäismaiden metsien kasvupaikkatyyppien ja niiden metsätyyppien luokittelun ns. yksisuuntaista kysymyssarjaa apuna käyttäen. Mukana on myös hiljattain hakkuin käsiteltyjä kohteita. Esimerkkialueena on Etelä-Suomen metsäkasvillisuusvyöhykkeen pohjoisosat.
Keywords: kasvupaikkatyypit