Lääkkeitä taimituotannon kustannustehokkuuden parantamiseen - Rantala, Juho (Metsäntutkimuslaitos, 2005)
Selostus julkaisusta: Rantala, Juho. 2005. Models for desingning the production-distribution system in supply chains of the Finnish nursery industry. Metsäntutkimuslaitoksen tiedonanatoja 936. 215 s. Väitöskirja.
Julkaisusatoa
Keywords: kustannustehokkuus; taimien kuljetus; taimituotanto