Tuholaistarkkailu kannattaa puutarhayrityksessä - Kaila, Juha (Maaseudun Tulevaisuus, 2001)
Tuholaistarkkailulla on merkittävä asema puutarhayrityksen tuotannon kehittämisessä. Tarkkailun avulla voidaan optimoida kasvinsuojelutoimenpiteet. Tiiviin tarkkailun myötä voidaan luopua varman päälle tehtävistä kasvinsuojelutoimista. Näin saadaan aikaan todellisia säästöjä, niin kukkaroa kuin luontoakin ajatellen.
Keywords: Ta; tuholaistarkkailu; tuhoeläimet; kasvinsuojelu