Kitupellavastako rypsin haastaja? - Alén, Karita; Taivalmaa, Sanna-Liisa (Maaseudun Tulevaisuus, 1997)
Kitupellava (Camelina sativa (L.) Crtz.) toiselta nimeltään ruistankio on uusi, mahdollinen öljykasvivaihtoehto rypsin rinnalle Euroopassa.
Keywords: Ka; Suomi; Camelina sativa (L.) Crtz.; pellavat; öljypellava; öljykasvit; viljelytekniikka