Senga sengana voitti mansikan lajikekokeen - Kemppainen, Riitta (fi, 1993)
MTT:n Kainuun tutkimusasemalle perustettiin 1988 mansikan lajikekoe, jossa testattiin kymmenen lajikkeen satoisuutta, talvehtimista ja sadon laatua. Satoisimpia lajikkeita olivat Senga sengana, Induka ja Hiku, joiden kokonaissato oli 46-55 kg/aari/vuosi. Toiseksi satoisimpia lajikkeita olivat Mari, Korona ja Zefyr, joista satoa saatiin 33-36 kg/aari/vuosi. Parhaiten talvehti Jonsok, mutta sen sato jäi pieneksi.