Siitepölyn laatu vaikuttaa simementen siitoskykyyn koivulla - Poteri, Marja (Metsäntutkimuslaitos, 2000)
Selostus opinnäytteestä: Pasonen, Hanna-Leena. 2000. Pollen competition in silver-birch (Betula pendula Roth). An evolutionary perspective and implications for commercial seed production. Jyväskylä Studies in Biological and Environmental Science 89. Väitöskirja.
Julkaisusatoa