Lupiini ja härkäpapu ovat korkealaatuista ravintoa - Torres, Clara Lizarazo; Erra, Guillem; Sontag-Strohm, Tula; Santanen, Arja; Mäkelä, Pirjo; Stoddard, Frederick (Maaseudun tulevaisuus, 2010)
Palkoviljoja kannattaisi viljellä Suomessa sekä ruoaksi että rehuksi nykyistä enemmän niiden sisältämien proteiinien, energian ja bioaktiivisten yhdisteiden vuoksi.
Keywords: Ka; lupiinit; härkäpapu; proteiinit; ravintokuitu; leipä