Kevätrypsin ja -rapsin viljelyä voidaan lisätä - Salo, Yrjö; Erlund, Patrik (Maaseudun tulevaisuus, 2009)
Viljelyyn on saatu uusia öljykasvilajikkeita. Niiden tärkeimmät ominaisuudet ovat satoisuus, öljypitoisuus, lehtivihreäpitoisuus ja kevätrapsilla kasvuaika. Kevätrypsiä voidaan viljellä aina III-viljelyvyöhykkeelle asti. Myöhäisen kevätrapsin viljelyalue on I-vyöhyke ja II-vyöhykkeen edullisimmat alueet.
Keywords: Ka; koetoiminta; lajikekokeet; lajikkeet; öljykasvit; rapsi; rypsi; viljely; sato; vertailu; kasvuaika; klorofylli