Riskienhallinta helpottaa maatilan johtamista - Leppälä, Jarkko; Murtonen, Mervi (Maaseudun tulevaisuus, 2007)
Maatilan riskienhallinnan tavoitteena on varmistaa, että tilalla ei tarvitse pelätä tapaturmia, ammattitauteja, tuotantotappioita, konerikkoja, tulipaloja tai ikäviä ympäristövaikutuksia. Turvallinen ja häiriötön toiminta on tilan tuotannon kannalta tärkeää, ja sen järjestäminen kuuluu maatilan laatujohtamiseen.
Keywords: Ma; riskienhallinta; maatilat; tapaturmat; työtapaturmat; ammattitaudit; onnettomuudet; turvallisuus; työturvallisuus; työsuojelu; tapaturmat; riskit; johtaminen