Yksi- ja kaksivuotiaiden männyntaimien erilainen kasvurytmi selittää versosurma-alttiuden eroja - Poteri, Marja (Metsäntutkimuslaitos, 1999)
Selostus artikkelista: Petäistö, Raija-Liisa. 1999. Growth phase of bare-root Scots Pine seedlings and their susceptibility to Gremmeniella abietina. Silva Fennica 33:179-185.
Julkaisusatoa
Keywords: taimet