Eurooppalaisten puulajien tilavuus- ja biomassayhtälöiden kirjo on suuri - Muukkonen, Petteri; Mäkipää, Raisa (Metsäntutkimuslaitos, 2005)
Seloste artikkelista: Zianis, D., Muukkonen, P., Mäkipää, R. & Mencuccini, M. 2005. Biomass and stem volume equations for tree species in Europe. Silva Fennica Monographs 4. 63 s
Tutkimusseloste
Keywords: allometria; biomassa; biomassafunktio; tilavuus; tilavuusfunktiot