Metsäbiomassan estimointi optimoidulla laserkeilaus- ja ilmakuva-aineistolla - Tuominen, Sakari; Haapanen, Reija (Metsäntutkimuslaitos, 2014)
Seloste artikkelista: Tuominen, S. & Haapanen, R. 2013. Estimation of forest biomass by means of genetic algorithm-based optimization of airborne laser scanning and digital aerial photograph features. Silva Fennica 47(1), article id 902.
Tutkimusseloste
Keywords: ilmakuvat; kaukokartoitus; laserkeilaus; metsäbiomassa; metsäninventointi