Trukkiliikenne on vaaratekijä peruna- ja vihannestiloilla - Mattila, Tiina; Lötjönen, Timo; Mattila, Timo (Maaseudun Tulevaisuus, 2006)
Monilla tiloilla runsas trukkiliikenne on vaaratekijä ja tapaturmiakin on sattunut. Trukki on törmännyt työntekijöihin tai raskas lasti on pudonnut päälle. Pahimmillaan seurauksena on ollut yli vuoden kestäviä työkyvyttömyysjaksoja.
Keywords: Ra; kulkuneuvot; tapaturmat; onnettomuudet; liikenne; trukki; työturvallisuus; suojaimet; turvalaitteet; työsuojelu; työtapaturmat